top of page

YOUR WEDDING

Jeres bryllup er unikt og derfor har I med stor garanti også unikke ønsker til hvordan jeres bryllup skal foreviges på billedsiden. Derfor skal nedenstående eksempler blot betragtes som en rettesnor. Vi sammensætter jeres bryllupsfotografering præcis som I ønsker det – ud fra mine grundpakker.

Når jeg er ude som bryllupsfotograf, fortæller jeg jeres kærlighedshistorie igennem billederne.
Jeg kalder min stil for ESSENSFOTOGRAFI. Det betyder, at mine billeder har hjerte og kommer ind til selve kernen af jeres livs største dag og jer. Mine billeder er følsomme, sjove, ærlige, kærlige og historiefortællende.

Jeg arbejder ud fra tre pakker, som I kan læse mere om her nedenfor.

LILLE PAKKE:

Tilbuddet til jer, der blot ønsker de allervigtigste billeder, nemlig billederne fra selve vielsesceremonien og de efterfølgende officielle bryllupsbilleder. Dette er tilbuddet til jer, som typisk har engageret jeres egen fotograf til aftenfotografering.
Jeg leverer minimum 50 billeder. Billederne leveres i to JPEG-formater (Trykklar opløsning og opløsning til brug på web) senest 4 dage efter vielsen
Varighed: Ca. 2 timer

Kr. 6.995,-

MELLEM PAKKE:

Tilbuddet til jer, der ønsker hele den lille pakke, men som også gerne vil have reportagebilleder/stemningsbilleder af jer og jeres gæster under receptionen.
Jeg leverer minimum 100 billeder. Billederne leveres i to JPEG-formater (Trykklar opløsning og opløsning til brug på web) senest 6 dage efter vielsen
Varighed: Ca. 5 timer

Kr. 9.995,-

STOR PAKKE:

Den store pakke er KELTER Photography’s fotografiske Rolls-Royce.

Vælger I den store pakke, får I mellempakken, fotografering under velkomstdrinken, billeder af borddækning, udsmykning og stemningsbilleder fra velkomstdrinken, middagen, festlige indslag – ja I får faktisk fotografering helt frem til og med brudevalsen (Senest kl. 24.00)

Jeg leverer minimum 300 billeder. Billederne leveres i to JPEG-formater (Trykklar opløsning og opløsning til brug på web) senest 14 dage efter vielsen. I modtager en håndfuld appetizer-billeder 1-2 dage efter brylluppet.
Varighed: Ca. 10 timer

Kr.: 16.495,-

 

I alle pakker er inkluderet en ”location-gå-tur” hvor vi sammen aftaler og kigger på hvor I gerne vil have skudt jeres officielle bryllupsbilleder. På mødet planlægger vi detaljer som: Må jeg fotografere under vielsen, hvor skal jeg bedst placeres i kirken, skal I have gruppebilleder, ønsker I nogle særlige opstillinger osv.

 

bottom of page