FOTO WORKSHOPS

Tilmeld dig ved at sende en mail til info@kelterphotography.com

Marts

 

 • Søndag den 10/3 kl 10.00 – 14.00
  Lightroom & RAW-fotografi (Efterbehandling af RAW-billeder (Let-øvede))
  3 deltagere/4 timer.
  Pris: 595,- kr. pr. deltager

  Dette kursus kræver, at du ved hvad en RAW-fil er og at du har en bærbar pc, hvor du kan få installeret en prøveversion af Lightroom.
  Vi hjælper dig med at installere en gratis 7-dages prøveversion af Lightroom og når det er klaret, går vi i gang med at lære om import af billeder fra dit SIM-card, keywording, hvordan og hvor du gemmer dine ting, general efterbehandling samt export af billederne så de er klar til print og brug på sociale medier.
  Hvis du allerede har Lightroom og bare gerne vil lære mere, er du også meget velkommen på denne workshop.
   

 • Lørdag den 23/3 kl. 10.00 – 13.00
  Sådan laver du bedre konfirmationsfotos (For begyndere – både spejlreflekskameraer og mobiltelefoner)
  5 deltagere/3 timer
  Pris: 595,- kr. pr. deltager
  På dette kursus vil du få en masse fifs til spændende fotovinkler, som du kan bruge, hår du skal fotografere til konfirmationen.
  Vi starter med en times indledende gennemgang af, hvordan du laver bedre billeder – hvad enten du bruger et spejlreflekskamera eller en mobiltelefon.
  Derefter kigger vi på nogle af de mange lækre fotolokaltioner, som Sorø byder på. Til sidst skal vi lave billeder, så du kan øve dig på at arbejde med forgrund, baggrund, mellemgrund og blænde mv.
  Din konfirmand må meget gerne stå model for dig til denne del af dagen. På den måde kan I, sammen, øve jer på at lave opstillinger, så billederne ”sidder lige i skabet” på konfirmationsdagen uden, at I skal bruge timer på fotooptagelsen.​

April

 • Lørdag den 13/4 kl. 10.00 – 13.00
  Portrætfotografi med stativ og naturligt lys (Begyndere)
  3 deltagere/3 timer
  Pris: 695,- pr. deltager
  På denne workshop skal vi arbejde med portrætfotografiet ved naturligt lys. Det naturlige lys, betyder, at du ikke anvender flash eller anden form for kunstlyst men arbejder med det forhåndenværende lys (Lysindfald fra vinduer). Derfor kommer du til at arbejde med stativ. Holdet er ganske lille (max 3 deltagere) så du har masser af tid sammen med modellen og uden stress, kan ramme præcis den lyssætning du ønsker. Hvis dagen er meget grå, sætter vi muligvis en indirekte lyskilde op – det vil tiden vise. Kurset arbejder ikke med flash overhovedet.

© 2020 KELTER PHOTOGRAPHY

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey YouTube Icon